top of page

Om oss:

Tømrermester Henning Berntsen ble etablert i 2005, først som et enkeltmannsforetak og etter hvert omdannet til et aksjeselskap. Bedriften er i stadig vekst, og er pr. 19.11.2021 28 ansatte. Vi er lokalisert på Nøtterøy, men vi utfører oppdrag i hele Vestfold. Vi har bred og lang kompetanse, nordiske ansatte med svennebrev, men også flere med Byggteknisk Fagskole og Mesterbrev som bygg- og tømrermester.

 

Vi er behjelpelige med alt fra A til Å på byggeprosjektet, og har en stort kontaktnett med gode underleverandører og trofaste samarbeidspartnere innenfor alle faggrupper.Bedriften har godkjenning for Ansvarsrett. Vårt internkontrollsystem ivaretar alle krav til helse miljø og sikkerhet, samt besørger kvalitetssikring i administrasjon og på prosjektene.

 

Ditt valg av samarbeidspartner får praktiske og økonomiske virkninger i lang tid fremover. Solid erfaring og fagkunnskap er en rettesnor for alt vi foretar oss. Derfor gir vi deg kvalifisert veiledning gjennom hele prosjektet, og trygghet for at alle krav til kvalitet, funksjon og langsiktig økonomi ivaretas.Tømrermester Henning Berntsen AS er en miljø bevisst bedrift, som aktivt jobber med kildesortering, tiltak for reduksjon av energibruk og forbedring av innemiljø. Vi er også sertifisert Miljøfyrtårn.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud med befaring.INGEN JOBB FOR LITEN, INGEN JOBB FOR STOR!

 

 

Henning Berntsen

Daglig leder og eier

 

 

Post@tmberntsen.no

 

+47 934 34 225

 

Daniel Danielsen
Ass. Daglig leder og eier

 

 

Daniel@tmberntsen.no

 

+47 977 55 336

Andre Fevang

Prosjektleder

 

 

Andre@tmberntsen.no

 

+47 928 36 116

 

bottom of page